dana3 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ سلام من تعدادی ویدئو خریداری کردم که لایسنس شدن و با نرم افزار password protect video master لایسنس کردن ، مدل پخش و ...مزخرفه و اونطوری نگا کردن خیلی سخته برام دوستان روشی رو بلدن که ویدیوی اصلی رو استخراج کنم . لایسنس هم دارم برای پخش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hlmkh ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ @Mahmoudnia اگر کسی بتونه یاشار هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahmoudnia ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) @dana3 این چه عادیته که شما نرم افزار را خریداری میکنید و میدونید که محصول قفل گذاری شده هست و ممکن هست محدودیت هایی داشته باشه اما میاید میگید من از نحوه پخش ویدئو ها خوشم نمیاد و میاید نرم افزار رو میزارید برای کرک ؟ یک ویدئو نگاه کردن اینقدر سخت هست ؟ @hlmkh حسن جان این قفل مدت هاست پروندش بسته شده اما شرکت های ایرانی هم دارن از این استفاده میکنند من بیام که خودم قفل گذاری میکنم و تولید کننده محصولات امنیتی هستم قفل رو بشکونم ؟ @dana3 نرم افزار باب دل نیست اما حتما بهره وری برای شما دارد که خریداری کردید، پس با محدودیت هاش کنار بیاید. من قائدتا باید تاپیک رو قفل کنم. ویرایش شده 11 خرداد، ۱۳۹۸ توسط Mahmoudnia 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hlmkh ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ @Mahmoudnia حق با شماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده