Mostafa ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ user: nirvana_gh277 pass: nirvana_gh277 vipuser: 18 Day http://3tinyz.com/index.php 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hlmkh ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، Mostafa گفته است : user: nirvana_gh277 pass: nirvana_gh277 vipuser: 18 Day http://3tinyz.com/index.php تاینی که رایگان هست کدوم بخش هاش نیاز به اکانت پرمیوم داره؟شما یک اکانت فری بسازی میتونی از تاینی موویز دانلود کنی آدرسشم عوض شده http://4tinyz.com/index.php 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SAJDEHGAR ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ 36 minutes ago, hlmkh said: تاینی که رایگان هست کدوم بخش هاش نیاز به اکانت پرمیوم داره؟شما یک اکانت فری بسازی میتونی از تاینی موویز دانلود کنی آدرسشم عوض شده http://4tinyz.com/index.php با سلام ! دوست عزیز من وارد اکانتی که دوستمون قرار دادند شدم و بخش افزایش اعتبار داشت از همون لینکی که ایشون دادن لاگین کردم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alvin ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، hlmkh گفته است : تاینی که رایگان هست کدوم بخش هاش نیاز به اکانت پرمیوم داره؟شما یک اکانت فری بسازی میتونی از تاینی موویز دانلود کنی آدرسشم عوض شده http://4tinyz.com/index.php فیلمهای دوبله فارسی و خیلی موارد دیگه لینک مستقیم به شما نمیده و نمیتونی از سرور تاینی دانلود کنی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hlmkh ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، alvin گفته است : فیلمهای دوبله فارسی و خیلی موارد دیگه لینک مستقیم به شما نمیده و نمیتونی از سرور تاینی دانلود کنی تمام فیلم های دوبله رو میتونید دانلود کنید من دارم دانلود میکنم با اکانت رایگان 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alvin ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ در 2 دقیقه قبل، hlmkh گفته است : تمام فیلم های دوبله رو میتونید دانلود کنید من دارم دانلود میکنم با اکانت رایگان پس جدیدا اینطوری شده چون من خودم از اشتراکهای سایت میخریدم الان دیدم که رایگان گذاشته لینکها رو 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتباه نکنم از زمانی که درگاه های واسط بزرگ رو فیلتر کردن دیگه اکانت هاش و دانلودهاشو فری کرد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) ببنید دوستان من اخیرا تاینی اطلاعیه جدیدی ارسال کرد مبنی بر فعال شده بخش vip روش شارژ اکانت هم افزایش اعتبار در گیگاشر هست یعنی شما اگر اکانت 3 روزه از گیگاشر تهیه کنید و کد اکانت رو در تاینی وارد کنید به شما 30 روز شارژ vip تعلق میگیرد در حال حاضر هم تاینی بخش هایی رو رایگان در اختیار کاربرانش قرار داده؛ حالا نمیدونم سیاست جدیدشون هست یا موقتی ! ولی طبق اطلاعیه رسمی تاینی منبعد برای دانلود از این سایت باید اکانت vip تهیه کنید بنده و همکاران نیز مجدد دست بکار شدیم تا برای دوستان اکانت جدید دست و پا کنیم پ.ن: قبلا هم میشد با اکانت فری از تاینی دانلود کرد فقط لینک ها محدودیت داشتند! مثلا حین دانلود با دانلود منیجر resume نمیشد، یا گاها سرعت دانلود خیلی کم بود احتمالا در حال حاضر هم به این منوال داره پیش میره و شاید دوست عزیزمون @hlmkh نیز به همین دلیل هست که میتوانند بصورت رایگان از سرور های تاینی دانلود بکنند ویرایش شده 20 تیر، ۱۳۹۵ توسط Mostafa 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hlmkh ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، Mostafa گفته است : ببنید دوستان من اخیرا تاینی اطلاعیه جدیدی ارسال کرد مبنی بر فعال شده بخش vip روش شارژ اکانت هم افزایش اعتبار در گیگاشر هست یعنی شما اگر اکانت 3 روزه از گیگاشر تهیه کنید و کد اکانت رو در تاینی وارد کنید به شما 30 روز شارژ vip تعلق میگیرد در حال حاضر هم تاینی بخش هایی رو رایگان در اختیار کاربرانش قرار داده؛ حالا نمیدونم سیاست جدیدشون هست یا موقتی ! ولی طبق اطلاعیه رسمی تاینی منبعد برای دانلود از این سایت باید اکانت vip تهیه کنید بنده و همکاران نیز مجدد دست بکار شدیم تا برای دوستان اکانت جدید دست و پا کنیم پ.ن: قبلا هم میشد با اکانت فری از تاینی دانلود کرد فقط لینک ها محدودیت داشتند! مثلا حین دانلود با دانلود منیجر resume نمیشد، یا گاها سرعت دانلود خیلی کم بود احتمالا در حال حاضر هم به این منوال داره پیش میره و شاید دوست عزیزمون @hlmkh نیز به همین دلیل هست که میتوانند بصورت رایگان از سرور های تاینی دانلود بکنند در حال حاضر هیچ محدودیتی برای دانلود از سایت تاینی موویز وجود نداره و با دانلود منیجر هم با بالاترین سرعت و قابلیت resume این کار امکان پذیر هست 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ratatouille ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اکانت جدید user: aminpt6985 pass: aminpt6985 Remaining Days: 76 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ratatouille ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ در 15 ساعت قبل، Mostafa گفته است : اکانت جدید user: aminpt6985 pass: aminpt6985 Remaining Days: 76 دوست عزیز اکانت هایی که می گذارید یا به سرعت بلاک میشن یا سایت مربوطه آیپی های خارج از کشور رو بسته. من باز هم نتونستم لاگین کنم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، Ratatouille گفته است : دوست عزیز اکانت هایی که می گذارید یا به سرعت بلاک میشن یا سایت مربوطه آیپی های خارج از کشور رو بسته. من باز هم نتونستم لاگین کنم. براتون اکانت اختصاصی ارسال میکنم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ratatouille ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ در 22 ساعت قبل، Mostafa گفته است : براتون اکانت اختصاصی ارسال میکنم دستتون درد نکنه. اما منباب شفاف سازی پست هاتون در تاپیک عرض کردم. من از تورنت تمام دانلودهام رو انجام می دم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Ratatouille گفته است : دستتون درد نکنه. اما منباب شفاف سازی پست هاتون در تاپیک عرض کردم. من از تورنت تمام دانلودهام رو انجام می دم. خواهش میکنم، بله متوجه ام، دلیل بن شدن اکانت ها محدودیت IP هست که تاینی ایجاد کرده از هر اکانت ۲ یا ۳ نفر بصورت همزمان نمیتوانند استفاده کنند! در غیر اینصورت اکانت بن خواهد شد به هرحال هر زمان متوجه بشم اکانت از کار افتاده حتما سعی میکنم اکانت جدید رو در انجمن ارسال کنم ویرایش شده 28 تیر، ۱۳۹۵ توسط Mostafa 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alvin ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان اکانت جدید از این سایت موجود هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ در 53 دقیقه قبل، alvin گفته است : سلام دوستان اکانت جدید از این سایت موجود هست؟ تو گروه تلگرام فکر کنم وحید اکانت داشت ، اگر لازم دارین بهشون یه پیام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ درود فعلا این اکانت دمه دستم هست، تا چند روز دیگه مجدد اکانت پست میکنم؛ امیدوارم حلال مشکلات دوستان باشه ♥ User: behnazYB Pass: kwonjiyong.1987 Remaining time: 4 Days 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milla ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ به عنوان جایگزین به دوستان سایت 30nama.info رو پیشنهاد میکنم به نسبت تاینی هم طراحی مدرن تری داره هم امکانات شخصی سازی بهتر و فعلا هم عضویتش مجانی هست (مگر اینکه به دنبال موارد خاص مثل دوبله های اختصاصی تاینی باشید). در ضمن آدرسش فیلتر هست اما میتونید با یک بار بارگذاری، آدرس یابش و دانلود کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، milla گفته است : به عنوان جایگزین به دوستان سایت 30nama.info رو پیشنهاد میکنم به نسبت تاینی هم طراحی مدرن تری داره هم امکانات شخصی سازی بهتر و فعلا هم عضویتش مجانی هست (مگر اینکه به دنبال موارد خاص مثل دوبله های اختصاصی تاینی باشید). در ضمن آدرسش فیلتر هست اما میتونید با یک بار بارگذاری، آدرس یابش و دانلود کنید. ادرس بدون فیلتر خدمت دوستان 30nama4.me 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tangmohr ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ لطف میکنید اکانت جدید سایت تاینی موویز رو بزارید فکر کنم یوزر و پسورد قبلی رو دوستان تغییر دادن. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ من اکانت اختصاصی برای خودم از تاینیموویز دارم. البته چون عشق فیلم هستم تهیه کردم. خواستم بپرسم که میشه تاپیکی ایجاد کرد که لینک درخواستی فیلمها تاینی رو برای دوستان به اشتراک گذاشت؟ نمیدونم اصلا میشه لینک دانلودی که تاینی از گیگاشیر به من میده رو جای دیگه پخش کنم. به هر حال این یک پیشنهاد بود. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ در 1 دقیقه قبل، Milad گفته است : من اکانت اختصاصی برای خودم از تاینیموویز دارم. البته چون عشق فیلم هستم تهیه کردم. خواستم بپرسم که میشه تاپیکی ایجاد کرد که لینک درخواستی فیلمها تاینی رو برای دوستان به اشتراک گذاشت؟ نمیدونم اصلا میشه لینک دانلودی که تاینی از گیگاشیر به من میده رو جای دیگه پخش کنم. به هر حال این یک پیشنهاد بود. بله بنده در انجمن دیگر اینکارو انجام میدم امکان اشتراک وجود داره خودتون میتونید تاپیک رو ایجاد کنید بنده هم کمک میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) اللحساب این اکانت تاینی رو استفاده کنید تا بعد که تاپیک ایجاد کنیم User : aryanghominejad Pass : orient6 EXP Date: 5 Day آدرس تاینی: http://tinyz.us/ ویرایش شده 29 دی، ۱۳۹۵ توسط Mostafa 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tangmohr ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ در 14 ساعت قبل، Mostafa گفته است : اللحساب این اکانت تاینی رو استفاده کنید تا بعد که تاپیک ایجاد کنیم User : aryanghominejad Pass : orient6 EXP Date: 5 Day آدرس تاینی: http://tinyz.us/ متاسفانه وارد نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .