Barton ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ آغاز لحظه شماری برای معرفی جدیدترین پرچمدار سامسونگ Year : 1393 | Category : اخبار موبايل و مخابراتCategory : اخبار موبايل و مخابراتPublish Year : 1393Homepage : http://www.samsung.com/iranMore info : http://www.samsung.com/iran/unpacked/News Image :توضیحات فارسی :برای اولین بار پخش زنده مراسم رونمایی S6کافیست به سایت زیر برویدhttp://www.samsung.com/iran/unpacked Created By PcOne Dashboard 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ @Reza.mبه شخصه منتظر یک کپی تمیز از آیفون ۶ هستم 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzadho ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ @Reza.mبه شخصه منتظر یک کپی تمیز از آیفون ۶ هستم البته دوران طلایی اپل و آیفونش هم رو به اتمام هست... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) البته دوران طلایی اپل و آیفونش هم رو به اتمام هست...درسته، با این رقبای کپی کار معلومه که دوران طلایی اپل تمام شده و وارد دوران قهرمانانه شده ویرایش شده 10 اسفند، ۱۳۹۳ توسط PEYMAN 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Barton ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ @PEYMAN@farzadhoعیسی به دین خودموسی به دین خود : SHOUT : 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Game ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ با اینکه اصلا با ios حال نمیکنم ولی اپل هیچوقت تموم نمیشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzadho ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ دیگه کم کم کپی هم کاره ای نیس...خود جوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza.m ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ نه آیفون اصلا کپی کاری نمی کنه ، فقط خلاقیت پیمان بهت منفی دادم تا دوباره کل کل نکنی :D اگر بازم کل کل کنی به مدیر ارشد گزارش می دم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sia7asH ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad مهمان ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سامسونگ امشب نشون داد که پیشرفت داشته ولی شخصا بازم میگم سامسونگ همون یخچال بزنه بهتره 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ نه آیفون اصلا کپی کاری نمی کنه ، فقط خلاقیت پیمان بهت منفی دادم تا دوباره کل کل نکنی :D اگر بازم کل کل کنی به مدیر ارشد گزارش می دم ولی من بهت مثبت دادم چون دوست دارمروح همه ی اپلی ها مهربونه، این از خصوصیات اپلی ها هستش معرفی همتای زورکی و بدنه فلزیتون مبارکیادمه برآمدگیه دوربین آیفون ۶ رو دست مینداختی http://www.apfelpage.de/2015/03/01/samsung-galaxy-s6-metall-gehaeuse-samsung-pay-april-release/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Apfelpage+%28Apfelpage.de%29 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzadho ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) تو اندرویدیهای 2015 رقیب نداره با این مشخصات....فکر نمیکنم بقیه اندرویدی ها امسال بتونند کار خاصی بکنند.. ویرایش شده 10 اسفند، ۱۳۹۳ توسط farzadho نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza.m ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ بلاخره غول مرحله ی آخر معرفی شد .طراحی فوق العاده ، سخت افزار استثنایی و در یک کلام معجونی از جدیدترین و خاص ترین تکنولوژی ها رو سامسونگ معرفی کرد ، یک اثر شگفت انگیز از سامسونگ که می تونه باهاش خاطرات تلخ اس 5 رو فراموش کنه ، بی شک هر کسی آرزوی در دست گرفتن اس 6 رو داره .انقلاب سامسونگ غول تکنولوژی یادمه برآمدگیه دوربین آیفون ۶ رو دست مینداختی پیمان جان ، من برآمدگی دوربین آیفون رو دست نمینداختم ، این شماها بودین که برآمدگی دوربین سامسونگ رو دست مینداختین و اپل همونو گذاشت توی کاسه تون ، مسخره کردنش برای این بود و الا دوربین گوشی های سامسونگ از اول برآمده بوده و ما هیچوقت به تخت بودنش افتخار نکردیم .راستی وقت آیفون 6 معرفی شد چه تکنولوژی خاصی باهاش معرفی شد ؟آها یادم اومد ، تکنولوژی iBend پیشتاز تکنولوژی سامسونگ هست ، بزرگترین ریسک ها رو انجام میده و هیچوقت به بازی با کلمات و بزرگنمایی قابلیت های خیلی خیلی خیلی پیش پا افتاده و هوچی گری نمیاد بزرگنمایی کنه و معتادان گوشی هاش رو فریب بده . این گوشی واقعا انقلاب تکنولوژی هست ، هر چند من واقعا نمی تونم غیر از فبلت های سامسونگ از گوشی دیگه ای استفاده کنم چون بدجوری عادت کردم به فبلت های منحصر به فرد و خم نشدنی ! سامی ، ولی واقعا دوست دارم این اعجوبه ی تکنولوژی رو دستم بگیرم . ولی من بهت مثبت دادم چون دوست دارم منم دوستت دارم پیمان جان ، خیلی هم زیاد روح همه ی اپلی ها مهربونه، این از خصوصیات اپلی ها هستش به روح اعتقاد داری ؟ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
virangar ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ویدیوی معرفی گلگسی اس6 و اس6 اجمقایسه مشخصات سختافزاری سامسونگ گلکسی S6 با دیگر گوشیهای پرچمدار 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ @virangarسامسونگ همیشه روی کاغذ خوب بوده، مشکلش توی عمل هست !کاربران همیشه در انتظار پورت شدن برنامه ها و بازی هاهمیشه در انتظار ساپورت آپدیت بعدیو... 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sia7asH ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ پیشتاز تکنولوژی سامسونگ هست ، بزرگترین ریسک ها رو انجام میده و هیچوقت به بازی با کلمات و بزرگنمایی قابلیت های خیلی خیلی خیلی پیش پا افتاده و هوچی گری نمیاد بزرگنمایی کنه و معتادان گوشی هاش رو فریب بده . میشه پیشتاز بودنش رو توی چندتا مورد بگی؟منظورت مثلا اسکن اثر انگشته؟ یا 64 بیتی بودن CPU ؟تنها تکنولوژی منحصر به فرد سامسونگ که من قبولش دارم فقط و فقط قلم نوت هست و تمام!!!!به غیر از این چندتا از موارد پیشتازی رو بگو!!!!مخصوصا قبل از سال 2007 اگه بتونی پیشتاز بودنش رو بگی ( قبل از معرفی آیفون! ) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza.m ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) @Sia7asH سیاوش جان شما یه کم از پیشتازی های آیفون بگو :نکنه میخوای بگی پردازنده ی 64 بیتی رو اپل اختراع کرده ؟یا اسکنر اثر انگشت که یادمه روی لپ تاپ های 10 سال پیش هم بود . پیشتازی یعنی جسارت تولید گوشی فلگ شیپ با صفحه ی نمایش انحنا دار ، ایتدا در یک لبه و بعد در دو لبه پیشتازی یعنی برای اولین بار تولید فبلت پیشتازی یعنی استفاده از 3 گیگ رم ddr 4پیشتازی یعنی استفاده از تکنولوژی 14 نانومتری در تولید پردازنده ( در آینده ی یک ساله 10 و 7 نانومتری ) پیشتازی یعنی استقلال در تولید پردازنده در حداکثر 5 سال و عدم نیاز به شرکت های قدیمی با سابقه های چندین ده ساله و پیش افتادن از آنهاپیشتازی یعنی تولید پردازنده های Exynos پیشتازی یعنی استفاده از گوریلا گلس 4 در پشت و روی گوشیپیشتازی یعنی گوش کردن به صدای مشتری و تطبیق با نیاز ها و خواسته ها و انتقادات مشتری ( نه مثل اپل ، خر خود سوار شدن و دیکته کردن تفکرات قالبی به مشتری )پیشتازی یعنی استفاده از سنسور ماورابنفش پیشتازی یعنی سنسور سنجش ضربان قلبپیشتازی یعنی تولید صفحه ی نمایش Super Amo LED با رزولیشن QHD و تراکم پیکسلی 570 ppiپیشتازی یعنی کار با صفحه ی نمایش لمسی بدون دست زدن به صفحه پیشتازی یعنی Smart pauseپیشتازی یعنی Smart stayپیشتازی یعنی Air gesture پیشتازی یعنی Gear VRو موارد بسیار بسیار زیاد دیگه که هر کدومش رو اگر اپل معرفی کرده بود آنچنان توی بوق و کرنا می کرد که انگار واقعا اتفاقی افتاده ، اما سامسونگ ، بدون ادعا ، تکنولوژی رو با جسارت تمام و با قبول هزینه های بسیار زیاد پیش می بره خیلی جالبه که وقتی مستبدین اپل شرکت تولید کننده حسگر اثر انگشت رو خریداری کردند ، به زعم خودشون جلوی دسترسی بقیه ی شرکت ها به این تکنولوژی رو گرفتند اما نمی دونستند غول سامسونگ می تونه بهتر از اون رو تولید کنه و پوزبند محکمی بر دهان اپل بزنه ، تکنولوژی حسگر اثر انگشت به بلوغ رسید و چیزی به مراتب بهتر از گونه ی اپلی اون معرفی شد . سیاوش جان بهتره قبل از توجه به فن بودن ، یه کم واقعی فکر کنی علاوه بر آن پیشتازی های سامسونگ در زمینه ی ساعت و سایر تکنولوژی ها رو هیچکس نمی تونه انکار کنه ، مگر کسی که خودش رو به خواب اپل فن بودن بزنه اووف جقدر تایپ کردم !!!!!قربونت ویرایش شده 11 اسفند، ۱۳۹۳ توسط Reza.m 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ @Reza.mخسته نباشید عرض میکنم برادر خدا قوتاین مشخصات سخت افزاری که گفتی چند وقت طول میکشه تا یک دولوپر براش یک بازی حرفه ای بسازه که از همه ی این امکانات استفاده بکنه؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza.m ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) @Reza.mخسته نباشید عرض میکنم برادر خدا قوتاین مشخصات سخت افزاری که گفتی چند وقت طول میکشه تا یک دولوپر براش یک بازی حرفه ای بسازه که از همه ی این امکانات استفاده بکنه؟ قربونت پیمان جان پیمان جان اتفاقا من هم در این زمینه با تو موافقم به نظر من سخت افزار موبایل ها داره خیلی جلوتر از نیاز حرکت می کنه ، خیلی بهتره که سازندگان این همه وقت و انرژی رو که روی پردازنده ها و ... صرف می کنند برای پیشبرد تکنولوژی باتری هزینه کنند تا حداقل دنیای باتری های موبایل دچار یک انقلاب بزرگ بشه ، چون در حال حاضر باتری ها حداقل 10 سال از سایر تکنولوژی های به کار رفته در موبایل ها عقب تر هستند . ویرایش شده 11 اسفند، ۱۳۹۳ توسط Reza.m 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sia7asH ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ @Reza.m@PEYMANپردازنده 64 بیتی رو نگفتم اپل اختراع کرده گفتم اولین شرکتی بود که تو موبایل ازش استفاده کرد حالا چرا سامسونگ هم الان 64 بیتی زده خیلی باحاله!یا حتی سنسور اثر انگشت رو!! چرا قبل از اپل شرکت دیگه ای ازش استفاده نکرد؟!همین samsung pay که دیشب معرفی شد چرا انقدر شباهت داره به اسم apple pay ؟ کمبود اسم که نیست خیلی اسامی دیگه میتونست استفاده کنه!---گوش کردن به صدای مشتری رو که اصلا نگو!شما گوشی اپل میگیری دقیقا تا 4 سال براش آپدیت میاد رسماً ! الان شما گوشی گلکسی اس 2 که همزمان با آیفون 4s اومد رو در نظر بگیر ، و بگو براش هنوزم آپدیت میاد؟؟؟!؟ ولی برای آیفون 4s هنوز آپدیت میاد تا آخرین نسخه 8 !---گوریلا گلاس 4 که تازه اومده!ولی اپل هم چیزی داره به اسم یاقوت کبود که الان روی تاچ آی دی گذاشته و روی لنز دوربینش!---در مورد رم 3 گیگ باید بگم ، نیاز شما چقدره؟واقعا چقدر از این 3 گیگ رو استفاده میکنید؟چقدر بهینه شده سیستم عامل که از تمام 3 گیگ استفاده بکنه؟الان شما گلکسی اس 6 بخری تمام بازیها و برنامه های موجود رو اجرا میکنه؟مطمئناً نه کامل!هماهنگ بودن اندروید روی سخت افزارهای مختلف خیلی خوبه ولی اختصاصی برای سخت افزار خاصی زده نشده که بخواد از تمام توان اون سخت افزار استفاده بشه!---در ضمن اون اثر انگشتی که شما میگی به صورت swipe بود که خب باید انشگت رو از بالا میکشیدی به پایین!ولی اپل اومد کاری کرد که از هر طرف انگشتت رو بذاری روی تاچ آی دی شناسایی میشه و همه چی حله!---در مورد کیفیت صفحه نمایش حق با شماست کاملا قبول دارم ولی اینو هم اضافه کنم ، چشم انسان نمیتونه تفاوت بالاتر از 340 پیکسل رو نمیتونه تشخیص بده!حالا در اینچ های بالا قضیه عوض میشه.اگه 5.5 اینچ باشه حداکثر توانایی تشخصی انسان 400 پیکسله!ولی دیگه 520 پیکسل واقعا بیش از اندازه بزرگ نمایی هست!---کلا سامسونگ مزیت های زیادی داره ولی به غیر از چندتا نوآوری که باید بگم واقعا قشنگه مثل قلم استایلوس ، نوآوری خاصی نداره.مثلا چند وقت پیش طراحی آیفون رو مسخره میکرد!ولی الان همین اس 6 رو ببین شما زیرش رو ، کاملا کپی از آیفون 6 هست!حتی خطهایی که گذاشته کاملا شباهت داره بهش!!!خب چرا یه طرح دیگه نزدن؟؟کلا عادت سامسونگه که این کارها رو میکنه!---من نمیگم اپل خوبه ، من میگم اتفاقا این دعواها به نفع مشتری میشه.ولی اینو قبول دارم که اگه اپل یه روزی گوشی با اندروید داد بیرون ، هیچ شرکتی توان رقابت باهاش رو نخواهد داشت! ( البته این اتفاق نمیوفته ولی در کل گفتم! ) 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza.m ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) در ضمن اون اثر انگشتی که شما میگی به صورت swipe بود که خب باید انشگت رو از بالا میکشیدی به پایین!ولی اپل اومد کاری کرد که از هر طرف انگشتت رو بذاری روی تاچ آی دی شناسایی میشه و همه چی حله!--- سیاوش جان تاچ آی دی نسل قبل سامسونگ سوایپ بود و الان روی اس 6 اینجوری نیست ، ضمنا همون تاچ آی دی سوایپ سامسونگ سرعت عملکردش حدود 4 برابر اپل بود . تاچ آی دید جدید هم اینقدر قدرت شناسایی بالایی داره که حتما لازم نیست انگشت به صورت مستقیم روی اون قرار داده بشه ، صد البته سرعت عملکرد بالاتری هم داره . در مورد Samsung pay , apple pay گفتی ، اما نگفتی چند سال طول کشید تا اپل به صدای مشتری گوش کنه و NFC رو اضافه کنه راستی گوش کردن به خواسته مشتری یعنی تولید دستگاه با بدنه ی غیر پلاستیکی ، یعنی پشتیبانی بهتر ( قبول دارم مثل آیفون نیست ولی با توجه به تعدد گوشی هایی که سامسونگ داره ، باز هم در حد قابل قبولی هست ، از طرفی تیم سیانوژن زحمت پشتیبانی تمام گوشی های اندرویدی رو خیلی بهتر از شرکت سازنده می کشه و باعث شده هیچ کم و کسری از این لحاظ نباشه ، کما اینکه تجربه آی او اس ها ورژن بالا بر روی آیفون 4 و 4 اس بسیار افتضاح بود و درست بود که آپدیت می شد اما یک آپدیت صوری بود و عملا اینقدر روی عملکرد گوشی تاثیر بدی می ذاشت که کاربر بیچاره به غلط کردن می افتاد ) ولی اپل هم چیزی داره به اسم یاقوت کبود که الان روی تاچ آی دی گذاشته و روی لنز دوربینش! قرار دادن دو تکه یاقوت کبود با قطر حداکثر یک سانتی متر بر روی دو قسمت گوشی رو هیچوقت با قرار دادن گوریلا گلس 4 در پشت و روی گوشی مقایسه نکن ، چون مقایسه ی فیل و فنجون هست ، ضمنا یاقوت کبود نقطه ضعف هایی داره که فقط برای همین قسمت های کوچک کارایی داره و دقیقا به همین دلیل هم اپل از یاقوت کبود بر روی صفحه ی نمایش استفاده نکرد . الان شما گلکسی اس 6 بخری تمام بازیها و برنامه های موجود رو اجرا میکنه؟مطمئناً نه کامل! شما الان نوت 3 هم بخری تمام بازی ها و اپ ها - تاکید می کنم تمامشون - رو بدون هیچ لگ و تاخیری اجرا می کنه . دیگه چه برسه به نسل بعد مثل نوت 4 و اس 5 و اس 6 در مورد کیفیت صفحه نمایش حق با شماست کاملا قبول دارم ولی اینو هم اضافه کنم ، چشم انسان نمیتونه تفاوت بالاتر از 340 پیکسل رو نمیتونه تشخیص بده!حالا در اینچ های بالا قضیه عوض میشه.اگه 5.5 اینچ باشه حداکثر توانایی تشخصی انسان 400 پیکسله!ولی دیگه 520 پیکسل واقعا بیش از اندازه بزرگ نمایی هست! اینو قبول ندارم ، چون ثابت نشده ، ضمنا چگالی پیکسل 577 هست . دلیل اینکه آدم از نگاه کردن به صفحه ی نمایش گلکسی ها سیر نمی شه دقیقا همینه ، چیزی که شاید اپل هیچوقت نتونه بهش برسه حتی در خواب چون تکنولوژی منحصر به سامسونگ هست . ولی الان همین اس 6 رو ببین شما زیرش رو ، کاملا کپی از آیفون 6 هست!حتی خطهایی که گذاشته کاملا شباهت داره بهش!!! خب نکنه می خوای بگی آیفون 6 طراحی خلاقانه ی اپل رو داشته ؟اگه اینطوری فکر می کنی یه نگاهی به لومیا 925 و اچ تی سی one M8 بنداز تا ببینی کی از کی کپی کرده .بزرگتر کردن صفحه ی نمایش در آیفون 6 خیلی خلاقانه بوده ؟ یا تولید فبلت آیفون 6 پلاس ؟ ( همین اسم " پلاس " که خودش تقلید بود ) تولید آیفون ارزان قیمت با بدنه ی پلاستیکی چطور ؟ تقلید نبود ؟ چطور وقتی اپل تقلید می کنه خوبه و به به و چه چه داره ولی وقتی سامسونگ تقلید می کنه اخه ؟ آها شاید منظورت اینه که اپل بهتر کپی می کنه ، اضافه کردن ویجت ها هم یه نمونه ی دیگه . البته ده ها نمونه ی دیگه ولی اینو قبول دارم که اگه اپل یه روزی گوشی با اندروید داد بیرون ، هیچ شرکتی توان رقابت باهاش رو نخواهد داشت! ( البته این اتفاق نمیوفته ولی در کل گفتم! ) منم می گم اپل هیچوقت اینکار رو نمی کنه ، چون در اون صورت در چنگال قدرت غول های بزرگی مثل سامسونگ و ال جی قطعا خرد می شه چون استراتژی تولید اینا بر اساس انعطاف پذیری هست نه استبداد ، تنها برگ برنده ی اپل همین سیستم بسته و پر از محدودیت ش هست ، همینه که اپل رو زنده نگه می داره ، و با تبلیغات اغوا کننده و حرفه ای ژورنالیستی ، همه ی این محدودیت ها رو به صورت نقطه ی قدرت به خورد فن های چشم و گوش بسته ش می ده . اندروید یعنی خلاقیت ، یعنی ریسک ، یعنی پیشرفت ، یعنی طراحی به دلخواه مشتری ، یعنی اجازه دستکاری به کاربر ، اینا چیزایی هست که اپل باهاش غریبه است و کاربر بیچاره محکوم به تحمل این محدودیت ها ، و الا کیه که ندونه ضعیف ترین اینترفیس از نظر ظاهری و زیبایی همین آی او اس هست . به هر حال امیدوارم اگر بحث تقلید ، کپی کاری و ... هست ، انصاف هم رعایت بشه و همه چیز رو بازی بشه ، من خودم با تقلید اصلا مشکلی ندارم ، چیزی که خوبه همه تقلید کنند ، اینطوری فقط کاربران سود می کنند و همین کافیه اما جالب تر از همه ی این ها "پروژه آرا" هست ، انقلاب تکنولوژی نسل بعد تلفن همراه توسط گوگل انجام می شه و اونوقت هست که شرکت هایی مثل سامسونگ ، ال جی و اپل ، خطر اضمحلال رو کاملا حس خواهند کرد . به عقیده ی من آینده ی تکنولوژی دنیا رو گوگل رقم می زنه ویرایش شده 12 اسفند، ۱۳۹۳ توسط Reza.m 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ @Reza.m@Sia7asH ای بر اون کسی که پست شماره ۲ رو آف تاپیک نوشت .... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netspc ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) بچه ها من نه فن اپلم و نه سامسونگ من دنبال چیزی هستم که فایده داشته باشه در نتیجه : ۱- اپل فایده ش بیشتر از اندوریده۲-اندروید یوزر بیس بالاتری داره ولی کاربراش کمتر براش خرج میکنن۳-دنیا به سمت تنبلی پیش میره پروژه هایی مثل آرا محکوم به شکست هستند (کی حال داره گوشی سرهم کنه؟ فقط جهان سومی ها چقدر خرج میکنن؟ عملاً هیچی)۴-اینترنت و دیوایسهای آینده پوشیدنی و کوچک خواهند بود و نه مثل مکعب روبیک سرهم کردنی در نتیجه پروژه آرا به نظرم اصلاً در این مقوله نمیگنجه۵-ux (تجربه کاربری) که اپل ارائه میده مثالش نیومده فکر نمیکنم گوگل شرکتی باشه که بتونه اپل رو از میدون به در کنه شاید شرکتی همانند نینتندو بتونه (نگاه کنید به نوع طراحی سیستم عامل و مقدار فروش کنسول بازی وی در زمان خودش ) اما مطمئناً اون شرکتی که اپل رو بخواد شکست بده اسمش گوگل یا سامسونگ نیست!۶-یکی از بدیهای گوشیهای اندرویدی همین مختلف بودن سیستم عاملهاست که یکجایی (من نمیدونم کی و کجاست) باعث شکستش میشه فقط کافیه غولها دست از بازیگوشی بردارند(شرکتهای تحقیقاتی فعلاً دارند سیستم عاملهای آزمایشگاهی تولید میکنند حتی خود سامسونگ!!!) اگه گوگل تمایلی نداشته باشه که این روند چرت آپدیت api رو عوض کنه. حتماً پروژه اندرویدش شکست میخوره البته پول فراوون داره ...۷-یادتون نره یا اگه نمیدونید بدونید اندروید یه سیستم عامل آزمایشی بود که گوگل خرید برای مقابله با اپل در واقع اندروید تو فاز پروتوتایپ بود و api اون پر از باگه و این در طولانی مدت یه عیب بزرگه۸-اپل احمقه که پلتفرم توسعه ش رو اینقدر گرون نگه داشته و اون رو ارزون نمیکنه تا پوز اندروید رو بزنه چون واقعاً هم توانش رو داره هم قابلیتش رو...درد و دلهای یک توسعه گر اندروید و اپل تمامی مطلب نظر شخصی من از دیدگاه تکنیکال بود ویرایش شده 13 اسفند، ۱۳۹۳ توسط netspc 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PEYMAN ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ @netspc ای توسعه گرواقعا بی طرف نوشتی لذت بردم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bLaCk-bytE ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ @netspc ای توسعه گرواقعا بی طرف نوشتی لذت بردم همه رو به جون هم انداختی الان داری لذت میبری ؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .